Zusjes en muziek

De jongste slaapt, de oudste zijn lief aan het tekenen en ik duik achter mijn computer. Eindelijk even tijd om te werken. Het huishouden is gedaan en mijn hoofd is leeg. Leeg in de zin dat ik met een rustig gevoel aan het werk kan. Vol nieuwe inspiratie begin in aan mijn werk.

Alle kinderen thuis

De afgelopen dagen was het een grote strijd hier in huis. De oudste zit al een week ziek thuis en begint langzaam weer de oude te worden. Haar jongere zusje is 3 jaar en gaat nog niet naar school. De maandag, woensdag en vrijdag gaat ze in de ochtend naar de peuterspeelzaal. Normaliter is de jongste dus alleen met haar jongere broertje thuis. Nu zijn ze alle drie thuis en beginnen de meiden zich te ergeren aan elkaar.

De jongste is een echte ‘doerak’ en ontzettend wild. Niks kan rustig verlopen. Alles moet altijd maar wild en hard. De oudste is een rustig meisje. Bedachtzaam en erg pienter. Op het moment dat de oudste iets heeft gemaakt, waar ze erg haar best op heeft gedaan, stampt de jongste het weer omver of slaat het kapot. Ik kan best begrijpen dat dit niet leuk is.

Brandalarm

Elke dag probeer ik naar buiten te gaan, al is het maar in de tuin spelen. De afgelopen dagen was het grijs weer. Regen en veel wind. Een rondje lopen of in de tuin spelen zat er helaas niet in. Nadat de zusjes elkaar hersens voor de zoveelste keer in elkaar geslagen hadden besloot ik toch het huis uit te gaan. In de hoop dat het na de frisse lucht wel over zou zijn. Samen stappen we de auto in en rijden we naar de Media Markt. Al enige tijd zijn we op zoek naar een bluetooth soundbar en dit is een mooie dag om me te oriënteren. Voordat ik overga op de soundbar kopen laat ik me informeren en overleg ik thuis met mijn man. Eenmaal in de Media Markt rennen en springen de kinderen alle kanten op. In de winkel is een hoekje met computers. Hier kan je computer spelletjes spelen en allebei rennen ze naar die hoek. Mooi dacht ik, dan kan ik ondertussen rustig verder kijken. Niets was minder waar en binnen no-time gingen de alarmbellen in de winkel af. De jongste had een rode knop zien hangen en vond het leuk om daar op te drukken. Het bleek het brandalarm te zijn en met gierende banden vloog al het personeel van links naar rechts. Gelukkig kon iedereen er achteraf om lachen en liep het met een sisser af.

Gerelateerde artikelen

Ontdek

Koop vandaag nog je nieuwe gordijnen!

Wanneer je al een tijdje in hetzelfde huis woont is dat natuurlijk hartstikke mooi,...

Je (online) marketing uitbesteden? Dat zou heel slim kunnen...

Marketing is een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Door je marketing haal je...

De voordelen van een Smart home

  Je komt thuis en automatisch gaan de lichten aan. ‘Hey Google, zet Spotify aan’...

De voordelen van een DMS in 7 overtuigende cijfers

Met een Document Management Systeem (DMS) automatiseer je als bedrijf alle informatieprocessen. Door gebruik...

Je onderneming promoten

Als je een eigen onderneming hebt en je wil meer naamsbekendheid verwerven dan zijn...

Een diner uit een keto boek

Als de “roadmap” van de overheid volgens plan gaat verlopen mogen wij hopelijk rond...

Categoriën