Unieke onderdelen voor je badkamer

Een badkamer moet er fris en schoon uitzien. Daar doe je natuurlijk alles aan. Een lekker uurtje in een bad moet als een paradijs voelen. En wat is er leuker dan een uniek sanitair te hebben, dat je bijna nergens anders vindt? Een merk zoals Regn maakt dit mogelijk. Het merk is geïnspireerd op de Scandinavische woon- en leefstijl. Deze stijl kun je herkennen aan rust, eenvoud en functionaliteit. Dus met minimalistische accenten, niet te veel poespas of ornamenten. Zit zie je ook terug in de badkameronderdelen van Regn. Gladde eenvoudige vormen, maar toch stijlvol. Hierbij kun je denken aan stijlvolle bad- en wastafelkranen in meerdere stijlen en kleuren. Zoals inbouwwastafelkranen of thermostatische douchemengkranen.

Zelfs in goud en zwart

Wat de badkameronderdelen misschien nog wel het meest bijzonder maakt is hun fraaie kleuren. Zo kun je de wastafel- en badkranen zelfs bestellen in bijvoorbeeld chroom, diverse kleuren goud en matzwart! Deze kleuren zie je niet zo vaak en maken de Regn collectie dus echt uniek. Als je van mooie snufjes in je badkamer houdt zal jou de Regn wastafelkraan ook zeker bevallen vanwege de tijdloze en gracieuze look. En als je hem aandoet, vanuit de neutrale stand, geeft hij koud water en slaat je cv niet aan. Leuk weetje over de badkranen: deze zijn uitgerust met cool touch. Een handige techniek waardoor je je handen niet kunt branden: de buitenkant wordt nooit warmer dan de watertemperatuur die je ingesteld hebt.

Nog meer artikelen in deze mooie kleuren

Als je bij de badkamerproducten van Regn kijkt vind je de meest prachtige dingen. Je kunt veel meer bestellen dan alleen kranen, zelfs de toiletborstelhouder is er in chroom, nikkel, goud en zwart! Met een gouden toiletborstelhouder kun je echt een superspeciale toilet- en/of badkamerstijl creëren waarmee je jouw gasten ongetwijfeld verrast! Ook voor handdoekringen en glijstangsetten in dezelfde bijzondere kleuren kun je bij Regn vinden. Een glijstangset is bedoeld om je douchekop aan te bevestigen. Met de producten van Regn kun je er van verzekerd zijn dat je een goede kwaliteit in huis haalt. Er wordt nauw samengewerkt door de Regn productontwikkelaars met designers en monteurs. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je een duurzaam product in huis haalt met de Regn sanitaire lijn waar je jaren plezier van hebt. Of je nu voor een Regn wastafelkraan of een Regn thermostatische cooltouch showerpipe kiest, je kunt jouw badkamer omtoveren tot een Scandinavisch mini-wellnesscentrum bij jouw thuis!

Gerelateerde artikelen

Ontdek

De voordelen van een Smart home

  Je komt thuis en automatisch gaan de lichten aan. ‘Hey Google, zet Spotify aan’...

De voordelen van een DMS in 7 overtuigende cijfers

Met een Document Management Systeem (DMS) automatiseer je als bedrijf alle informatieprocessen. Door gebruik...

Je onderneming promoten

Als je een eigen onderneming hebt en je wil meer naamsbekendheid verwerven dan zijn...

Een diner uit een keto boek

Als de “roadmap” van de overheid volgens plan gaat verlopen mogen wij hopelijk rond...

Polsbandjes voor Apple Watches

Je kunt de deur niet uit of je ziet wel iemand met een smartwatch....

Welk sieraad is het perfecte cadeau voor jouw moeder?

De tweede zondag in mei is het weer Moederdag. De dag waarop je jouw...

Categoriën