Tips voor leuke huis accessoires

0
184

Als je je nieuwe huisje ingaat en alles wat er verbouwd moest worden is af, is het natuurlijk tijd om je huisje in te gaan richten. Dit is voor veel mensen de leukste klus die geklaard moet worden. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak qua interieur en kleuren en dat maakt het juist zo leuk. Het enige waar je tegen aan kan lopen als je samen gaat wonen met een vriend of je partner, is dat jullie wel op een lijn moeten liggen. De mensen met een uitgesproken smaak zullen dan ook soms even moeten slikken en sommige voorkeuren links laten liggen. Wel loop je vaak tegen de standaard en dezelfde spullen aan. Daarom gaan wij vandaag eens wat tips geven voor leuke huis accessoires om je wat inspiratie geven.

Hangrekje

Wat je vaak op Pinterest ziet zijn hangrekjes aan de muur. Het leuke hieraan is, is dat je meerdere accessoires kwijt kunt aan je muur door middel van een creatieve manier. Denk aan kaarsenhouders, kleine fotolijstjes en een plant. Je kunt een combinatie maken aan de hand van jouw smaak. Wat ook een positief puntje is aan zo’n hangrekje, is dat je altijd kunt blijven afwisselen. Je kunt blijven afwisselen met plantjes, kaarsenhouders maar ook met kleuren en bijvoorbeeld thema’s. Je zou dus wel kunnen zeggen dat zo’n hangrekje tijdloos is.

Tafel

Op de eettafel kan je ook helemaal losgaan. Mooi servies wat met elkaar overeen komt vinden wij ook vallen onder de huis accessoires. Niet iedereen geeft hier veel om, maar als je toch bezig bent met een nieuwe uitzet is het wel heel mooi om hierover na te denken. Als je bij de Ikea op zoek gaat naar borden, heb je ook altijd bijpassende glazen of zelfs bestek. Wat ook erg leuk is, is een tafelkleed. Deze heb je uiteraard in verschillende printen en maten. Bij Kleurmeester hoef je niet om te kijken naar de maat, aangezien ze een tafelkleed op maat voor je maken. Dit is ideaal, want zo kan je ook puur kijken alleen naar de kleur of de print. Omdat het tafelkleed op maat wordt gemaakt, zal het altijd goed passen en hoef je er niet zelf nog naar om te kijken.

Schilderij

Een schilderij aan je kale muur hangen is nooit een verkeerd idee. Dit is iets wat je in de meeste huizen wel voorbij ziet komen omdat het perfect is om een kale muur op te vullen. Schilderijen komen in verschillende groottes. Je kunt er dus voor kiezen om 1 groot schilderij aan te schaffen, of meerdere in kleine formaten.