Een steekwagen is onmisbaar in veel bedrijven

0
500
Steekwagen

Je denkt er niet altijd bij na, maar je loopt meer te zeulen met spullen dan eigenlijk goed voor je is. In de veel beroepen hoort het er nu eenmaal bij. Denk dan aan stratenmakers, metselaars en hoveniers. Maar ook in het onderwijs wordt veel getild en wat denk je van in de supermarkt? Een steekwagen kan dan uitkomst bieden. Door dit handige karretje te gebruiken, zorg je voor minder belasting op je rug en nek en kun je langer aan het werk blijven.
Steekwagen

Een steekwagen in de supermarkt?

Jazeker! In alle winkels zou gewoon een steekwagen aanwezig moeten zijn. Niet voor het winkelend publiek, maar wel voor de medewerkers. De meeste vakken worden gevuld vanuit een grote kar op wielen. Dan is er niets aan de hand. Maar “even” een doos frisdrankflessen uit het magazijn halen of een paar kilo kaas of potten satésaus, dat kan een zware klus zijn. Zeker wanneer je dat meerdere keren per dag moet doen. Een steekwagen biedt dan uitkomst. Je stapelt hier heel gemakkelijk de zware spullen op en kunt dan zo de winkel binnen rijden. Zo zorg je goed voor jezelf én voor je klanten.

Een steekwagen in de standaard uitrusting

Er zijn meerdere beroepen waar een steekwagen gewoon tot de standaard uitrusting behoort. Denk dan, zoals hierboven gezegd, aan stratenmakers, metselaars en hoveniers. Maar ook aan wegwerkers, verhuizers en medewerkers van de prikpost. Zij zorgen door het gebruik van dit handige karretje dat ze langer actief kunnen blijven en meer spullen in één keer kunnen meenemen. Eigenlijk hoort de steekwagen als hulpmiddel in ieder bedrijf aanwezig te zijn. Even wat dozen verplaatsen gaat gewoon veel gemakkelijker en veiliger met dit hulpmiddel.

Verhuizers hebben een onderschat beroep

Je kunt zeggen wat je wilt, maar verhuizers hebben het lang niet altijd gemakkelijk. Zij moeten ervoor zorgen dat alle items uit de ene woning naar de andere woning gebracht worden. Of van het ene naar het andere bedrijf. Een grote piano hier en een Amerikaanse koelkast daar. Alle bureaus, computers, bureaustoelen en printers. En dan ook nog alles in één vrachtwagen zien te passen. En dat moet natuurlijk zo snel mogelijk. Klanten willen geen uren betalen die net gewerkt worden. En dan ga je nog wel eens over je grenzen heen. Even een doosje in de wagen zetten kan zomaar ernstige rugklachten opleveren. Vandaar ook dat verhuizers goed en graag gebruik maken van steekwagens en andere hulpmiddelen.