Een loungeset aanschaffen in de winter?

0
778
Loungeset

Dat lijkt helemaal niet logisch, maar dat is het dus wel. Want in de winter kun je maar weinig doen in de tuin en dus kun je je gaan oriënteren op alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van tuinmeubilair. En dan kan het zomaar zijn dat je in deze koude maanden de perfecte loungeset tegen komt. Dan heb je in de winter ook nog het voordeel van de grote opruimingen. De lounge- en andere tuinmeubelen zijn dan vaak in de aanbieding. Of je hebt juist kans op het nieuwste van het nieuwste. Want de winterperiode is ook de tijd van het jaar waarin de nieuwste collecties gepresenteerd worden.
Loungeset

Maak de juiste keuze bij het kiezen van een loungeset

Heb je niet zo’n heel grote tuin, dan moet je goed kiezen wat je er in wilt gaan zetten. Je hebt dan immers maar ruimte voor één spektakelstuk. Kies dan een goede loungeset. Je kunt daar heerlijk op zitten en het ziet er ook nog eens schitterend uit. Heb je een grote tuin en meerdere terrassen? Zet dan op één van de terrassen een loungeset neer en op een ander terras een eettafel. Op weer een andere plek plaats je ligstoelen. Zo heb je op ieder moment van de dag een fijn plekje om te relaxen in je tuin.

Wat is nu handig?

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinmeubilair. Wil je samen met je partner kunnen eten of juist met het hele gezin (met aanhang) lekker bij elkaar kunnen zitten? Je kiest natuurlijk net dat tuinmeubilair dat goed bij jouw situatie past. Maar dan… Heb je ruimte om in de winter alles binnen te zetten of ben je genoodzaakt alles buiten te laten staan? Dat is wel een belangrijke overweging bij het uitzoeken van nieuwe tuinmeubelen. Kan je alles binnen zetten? Zorg dan dat het meubilair goed te tillen is. Moet het buiten blijven staan? Zorg dan voor goede beschermhoezen.

Genieten in je eigen tuin

Als je een fijne tuin hebt en fijne plekken om te zitten, dan hoef je bijna niet meer op vakantie. Het aanschaffen van een nieuwe loungeset kan flink in de papieren lopen, dus zorg er dan ook voor dat je er echt blij mee bent. En maak er goed gebruik van. Neem je pauze in de tuin. Eet zoveel mogelijk buiten en vergeet ook niet om met je vrienden in de tuin te gaan zitten. Zo heb je een vakantie in je eigen tuin. Iedere dag weer!