Beste router voor bij jou thuis of op het werk

Eigenlijk is er helemaal niemand meer in dit land die geen internet gebruikt. Sterker nog het internet via een draad uit een modem zie je ook nog maar zelfde bij mensen thuis. Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen draadloos internet, oftewel wifi. Echter, nog lang niet iedereen is tevreden met het draadloze internet bij hem of haar thuis of op het werk. Veel mensen weten niet wat ze aan dit probleem kunnen doen, zijn er te veel gebruikers? Ligt het aan de dikke muur, het kan van alles zijn, maar meestal begint het bij de router. In dit blog leer jij meer over de beste router die verkrijgbaar is.

Wat is een router?

Een router is het apparaat dat de wifi verzendt over het gebied waar je internet kan ontvangen. De router bepaalt daarmee hoe ver het bereik gaat en hoeveel MB er per seconde kan worden gedownload. De snelheid van internet wordt in dit aantal MB’s uitgedrukt. Routers kunnen best duur zijn, dus je moet goed bedenken waarvoor jij het internet gebruikt. Moet jij veel downloaden of ben jij bijvoorbeeld een echte gamer, dan heb jij een goede router nodig. Doe je niet zoveel op internet naast bijvoorbeeld het checken van je mail, dan kan je voor een simpelere of goedkopere gaan.
Beste router

Wat maakt een router goed?

Zonder op de details in te gaan moet je letten op de processor. Hoe beter deze is, hoe beter de router en hoe sneller jij kan internetten. Als je niets weet van processors en internetsnelheden, dan is het slim om je te laten informeren door bijvoorbeeld een website als die hierboven staat. Hier leggen ze je precies uit waar je op moet letten en hoe jij de beste router kan kopen. Kom je er alsnog niet uit, zorg dan dat je in contact komt met iemand die het wel begrijpt.

De beste router?

Op dit moment zijn er een stuk of vijf routers die voor de beste router in aanmerking komen: TP Link Archer AX6000, Netgear Nighthawk X10, D-Link DIR 890L, Netgear Nighthawk R7000 en de ASUS RT-AX88U. Met deze routers heb jij het snelste internet over een groot bereik en voor een schappelijke prijs. Als jij meer wil weten over deze routers en waar je ze kan kopen, kijk dan even op bovenstaande link. Deze routers zijn natuurlijk ook goed geschikt voor op jouw werk. Zo heb jij nooit meer problemen met de internetsnelheid.

Gerelateerde artikelen

Ontdek

Nu naar het Casino? Dat kan!

Het zijn zware tijden voor iedereen in Nederland. We gaan gebukt onder het Coronavirus...

Insecten en andere dieren

Insecten klinkt voor veel mensen als iets waar ze toch wel enigszins bang voor...

Een aandeel Pharming, interessant of niet?

De kans is best groot dat je nog nooit hebt gehoord van Pharming. Dit...

Een kunststof kozijn, daar heb je jaren plezier van!

Het laten plaatsen van een kunststof kozijn in een bestaande woning is altijd een...

Een betonvloer storten is een flinke klus

Een betonvloer storten is nu niet direct een klus die je regelmatig zult uitvoeren....

Wat te doen als je last hebt van muizen

Ongedierte in huis is natuurlijk niet erg fijn. Toch kan iedereen er last van...

Categoriën