Kwalitatieve iPhone hoesjes!

0
702

Het zoeken naar een stevig hoesje voor je iPhone is altijd lastig, omdat de meeste verkrijgbare hoesjes goedkope stukjes plastic zijn die binnen een aantal weken alweer kapot zijn. Ik erger me er altijd mateloos aan dat ik zo vaak nieuwe iPhone hoesjes moet kopen! Je verspilt er elke keer zoveel geld aan, maar je bent er nooit echt tevreden mee. Ik was natuurlijk nog enorm sceptisch toen ik aankwam bij Phone Factory. De prijzen waren redelijk goed, dus als ik er niet tevreden mee was zou ik niet al te veel geld hebben weggegooid. Daarom heb ik het dan toch maar gewoon geprobeerd.

Een spannende keuze

Ik had gekozen voor de shock case, een iPhone 11 hoesje voor slechts 15 euro. De bezorging was gratis, waar ik erg blij mee was! Ook was de bezorging heel snel, ik had het hoesje de volgende dag al in huis! Maar niet te vroeg gejuicht, ik wist nog niet of het ook daadwerkelijk een goed hoesje was. Daarom ben ik de hele eerste week dat ik dit iPhone 11 hoesje had nogal sceptisch en erg voorzichtig ben geweest. Toen kwam ik er echter achter dat ik nergens bang voor hoefde te zijn. Het is een geweldig hoesje en ik gebruik het nog steeds! Mijn telefoon is veilig en mijn hoesje is nog helemaal mooi!

Wat een geweldig assortiment!

Ik heb het natuurlijk direct aan mijn vrienden verteld, want niemand wilt constant zoveel geld uitgeven aan slechte iPhone hoesjes. Ook mijn vrienden zijn allemaal erg tevreden over hun aankopen. Nadat ik dit hoesje gekocht had, heb ik ook nog een nieuwe screenprotector bij ze gekocht. Naast iPhone hoesjes hebben ze er namelijk ook nog eens accessoires als draadloze opladers, smartphonehouders, airpod cases, usb kabeltjes, noem maar op! En allemaal voor zo’n goede prijs! Het is niet te geloven dat het allemaal van zo’n hoge kwaliteit is, dit is echt een top website. Ik hoef nooit meer naar telefoonwinkeltjes voor slechte plastic hoesjes of nieuwe kabeltjes, dat kan vanaf nu allemaal via Phone Factory. Dat ik hier nog niet eerder van gehoord had! Nadat ik deze informatie met mijn vrienden had gedeeld, dacht ik dat het ook wel een goed idee was om er gewoon een blog over te schrijven en het met de rest van Nederland (en misschien zelfs België!) te delen.

Andere telefoons

Als je geen iPhone hebt, of misschien zelfs wel een telefoon accessoire wilt kopen voor iemand anders, dan kun je ook gewoon op deze website terecht! Hierover kan ik zelf niet veel zeggen, aangezien ik echt alleen een iPhone heb, maar aan de beoordelingen te zien zijn de producten voor Huawei en Samsung telefoons net zo geweldig. Ben je trouwens op zoek naar accessoires voor je smart watch? Of het nou een Apple Watch is, een Samsung Galaxy Watch of een Fitbit, ook hiervoor hebben ze producten als nieuwe bandjes, screenprotectors en opladers! Deze site heeft werkelijk al je telefoon benodigdheden, en allemaal voor een goed prijsje.