Iedereen moet zich mooi voelen!

0
241

Anno 2020 kunnen we iedereen zijn leven online volgen. En of dit nou geheel positief is, daar hebben mensen hun twijfels ook weer over. Want wanneer er een foto geplaatst wordt die helemaal perfect is en waar totaal niets verkeerds aan is, begin je vaak aan jezelf te twijfelen. Want waarom kan jij niet zo'n foto maken. En dat is waar je moet stoppen met denken. Want ook jij ziet er goed uit en dat mag gezegd worden. Of je nu wit, zwart, dun of voller bent. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Iedereen is uniek in een positieve manier.

 

Iedereen is mooi

Of je nu kijkt bij kleine maten, lingerie grote maten, basic kleding of juist geheel jouw eigen stijl kleding. Het is juist mooi dat we allemaal zo verschillend zijn. Het geeft kleur aan de wereld. Wanneer we er allemaal hetzelfde uit zien, is de wereld ook maar saai toch? Precies, daar is eigenlijk helemaal niets aan. Dus we moeten blij zijn dat we allemaal anders zijn.

 

Het perfecte plaatje bestaat niet

Iedereen heeft zijn eigen smaak, en zo heeft ook iedereen zijn eigen voorkeur. Dus waarom mensen zeggen dat er een perfect plaatje is. Dat klopt eigenlijk helemaal niet. Misschien bestaat er voor ieder zelf wel "het perfecte plaatje", maar het betekend niet dat je dan volgens iedereen aan het perfecte plaatje voldoet. En dat is totaal niet erg. Want iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. En het aller belangrijkste is gewoon wanneer je zelf tevreden bent met hoe je bent. En je moet vooral niet te hard voor jezelf zijn. Zolang je goed voor jezelf zorgt ben je al een heel eind namelijk. En wil je echt iets veranderen aan jezelf en sta je daar de volle honderd procent achter? Dan moet ook niemand je tegenhouden, want het is uiteindelijk ook helemaal je eigen keuze natuurlijk. 

 

Niets aantrekken van het internet

En wanneer je weer iemand tegen komt op Instagram die er helemaal perfect uit ziet. Daar moet jij je niets aantrekken. Want grote kans dat het niet helemaal echt is. Iedereen heeft wel een klein vetrolletje, vooral als je zit. Dan is je lichaam gewoon ontspannen. En we weten het allemaal, veel influencers maken wel eens gebruik van photoshop. En een filter over een foto is helemaal niet meer zo raar in deze tijd. Het is eigenlijk normaal geworden. Gewoon bepaalde kleuren net iets meer uit laten komen op de foto doen we allemaal wel.