Handlezen lijkt iets voor op de kermis, toch?

0
799

In iedere hand staat informatie over de eigenaar van de betreffende hand. Natuurlijk heeft iedereen unieke vingerafdrukken, maar ook de rest van de hand is uniek. Daar is er maar één van, op de hele wereld! En dus is het niet zo vreemd dat verschillende paragnosten zich hebben toegelegd op handlezen. Een handlezer haalt meer over jou uit je hand dan je ooit voor mogelijk zou houden. En ja, vroeger stonden er handlezers en waarzeggers op kermissen, daar mag je deze mensen echt niet mee vergelijken. Deze mensen weten wat ze doen en ze houden zich oprecht bezig met het lezen van handen.

Handlezen is geen exacte wetenschap

Maar er zijn wel basisregels die gelden voor iedereen. Zo heeft iedereen bepaalde lijnen in de hand, dit zijn de levenslijn, de hoofdlijn en de hartlijn. Hoe lang of kort, hoe breed of smal deze zijn, dat maakt het verschil bij handlezen. De paragnost die jouw hand leest, zal je er tijdens het consult meer over kunnen vertellen. En wie weet, vind je de oplossing voor jouw problemen wel gewoon in je eigen hand! Als je zelf de basis een beetje onder de knie hebt, kun je mensen verbazen met je kennis. Maar wil je echt meer weten? Dan is een consult wel van belang.

Een consult kan ook online tegenwoordig

Je zou denken dat nu, in deze 1,5-meter-samenleving, handlezen wat moeilijker wordt. De paragnost kan en mag immers niet dichtbij genoeg komen om de details van jouw handpalm te kunnen lezen. Toch is ook hier een oplossing voor gevonden. Je kunt, via bovenstaande website, een online onsult aanvragen. In dit consult, dat via de chat zal plaatsvinden, stuur je dan heel gemakkelijk foto's van jouw handen. De paragnost zal op die manier goed de details kunnen bekijken. Ergens is zo'n chatconsult ook nog wel aan te raden, de paragnost wordt niet beïnvloed door jouw persoonlijkheid. En kan hierdoor een echt zuivere handlezing uitvoeren.

Is handlezen ook toekomst voorspellen?

Heel uitdrukkelijk: nee. De lengte van, bijvoorbeeld, je levenslijn verklaart niets over hoe oud jij zal worden. Wel kan je door het laten lezen van je hand maatregelen nemen die jouw leven aangenamer maken. De handlezer kan goed zien hoe jij in het leven staat. Het is dan aan jou om daar iets mee te doen. Twijfel je aan deze specieke handlezing? Voel je dan vooral vrij om er, bij een andere paragnost, nog een aan te vragen. Je zult zien dat er onderling maar kleine verschillen zijn.