Hoe richt ik mijn slaapkamer in?

0
447

In december verhuisde ik naar mijn nieuwe huis in Bussum. Wat een heerlijk huis, ik ben helemaal happy met mijn nieuwe plekje. Afgelopen maand heb ik alles ingericht, mijn oude en nieuwe spullen krijgen allemaal een plekje. Op het moment ben ik bezig met mijn slaapkamer helemaal gezellig en sfeervol in te richten. Dit vind ik heel erg leuk om te doen dus daarom gaat mijn blog vandaag over hoe ik mijn slaapkamer inricht.

 

Inspiratie

Pinterest is mijn bron van inspiratie, echt een fijne site om de verschillende opties te bekijken. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het op Pinterest vinden. Ik wil mijn slaapkamer rustig houden dus te veel poespas is niet aan mij besteed. Wel vind ik het belangrijk dat mijn slaapkamer van alle gemakken is voorzien zodat ik er op luie zondag heerlijk kan vertoeven. Ook vind ik het belangrijk dat de meubels van duurzame producten zijn gemaakt. Op het internet kon ik veel vinden en liet ik mijn adviseren over de opties die er op het moment zijn. Zo koos ik voor een designer kledingkast die helemaal gemaakt is van duurzame materialen. Op Pinterest had ik een moodboard gemaakt van allemaal opties en met deze opties ben ik aan de gang gegaan.

 

Wit witter witst  

Ik wil mijn slaapkamer helemaal wit maken zowel de meubels als de muren en de vloer. Ik droomde hier altijd van om een helemaal witte slaapkamer te hebben. Ik vind het rustig en schoon ogen, dat is voor mij echt belangrijk. Ik heb een prachtige houtenvloer besteld die ik wit heb laten schilderen wel vind ik het heerlijk om als ik uit mijn bed stap warm met mijn voeten op een kleed kom, dus een hoogpolig vloerkleed is direct besteld. Het enige wat kleur heeft is mijn grote bananenplant die in de hoek van de kamer staat. Ik wilde veel groen in huis en een bananenplant heb ik altijd mooi gevonden. Ook heb ik een nog een mooie zaagcactus die een mooi plekje krijgt in mijn slaapkamer. Een muur heb ik grote witte kledingkast laten plaatsen met een enorme spiegel want dat vind ik prachtig. De enige twijfel die ik nu nog heb is; ga ik een tv plaatsen in mijn slaapkamer. Want die uitslaap zondagen wil ik eigenlijk ook wel lekker tv kunnen kijken in mijn bed. Maar een tv in je slaapkamer schijnt echt niet goed te zijn. Dus ik ga het eerst even zonder proberen maar misschien neem ik er laten toch wel eentje.