Elke avond een lijstje

0
751

Elke avond voordat ik naar bed ga denk ik altijd na over werk. Ik kijk wa.t er de volgende dag nog moet gebeuren. Zo kom ik er altijd achter dat er nog veel moet gebeuren. Dingen die ik vergeet of heb gemist. Zo maak ik een lijst voor dingen die nog moeten gebeuren. Ik ben namelijk een winkel manager. Hiervoor moet ik zorgen dat alles goed verloopt. Zo had ik afgelopen avond erg veel stress. Er was namelijk een renovatie. Het zag er werkelijk prachtig uit en ik was er erg blij mee hoe het was uitgepakt.

Wat moet worden verkomen

Maar er was nog een ding dat moest gebeuren. En over beslist moest worden. Dit gaat namelijk over de winkelbeveiliging. Het beveiligen van een winkel is erg noodzakelijk. Op deze manier wordt diefstal voorkomen. Of tenminste zo veel mogelijk voorkomen. Wanneer er diefstal plaats vindt maakt dat namelijk erg veel kosten. Hierom hebben we advies nodig vooral omdat er meer bezig wordt gehouden met het runnen van de winkel. Ook kunnen er lastige klanten in de winkel zijn waar de medewerkers niet mee om kunnen gaan. Of zelfs niks tegen kunnen doen. En ook ongevallen moeten voorkomen worden.

Gevonden!

Zo kwamen wij proact beveiliging. Dit bedrijf zorgt ervoor dat er beveiliging is tegen diefstal, intern en extern. Ook zullen ze adviezen geven en een duidelijke visie geven van hoe het te werk gaat zodat je niet volledig in het diepe springt. Daarnaast wordt er gezorgd voor de moeilijke klanten die niet weg willen of mensen lastig vallen. Om op deze manier beveiliging in te schakelen zal de retail winkel een veiligere omgeving zijn door middel van retailprofessionals.

Overleg

Na overleg over de winkelbeveiliging zijn we eruit gekomen. Het is noodzakelijk om deze beveiliging in te schakelen. Het zorgt voor meer veiligheid en gemak voor de klanten en werknemers. We hadden snel contact op kunnen nemen en konden aan de slag met een veiligheidsplan. Een veiligheidsplan vergt veel maatwerk en ook dit kon uit handen worden genomen door proact beveiliging.

Check, check dubbel check

Wanneer ik weer terug thuis kwam heb ik zelf wat onderzoek gedaan naar proact beveiliging hierin zag ik ook dat zij zorgen voor de beveiliging van evenementen, vastgoed, zorg en nog een aantal. Na een kort onderzoek kon ik dit bedrijf ook aanraden aan vrienden die misschien ook zochten naar iemand die voor de beveiliging kon zorgen. Na een lange dag werken heb ik weer een lijstje gemaakt voor de volgende dag en ben ik mijn bed in gesprongen om de volgende dag weer fris en fruitig te zijn.