Een uitstekende H7 autolamp kopen

0
444
autolamp

In de meeste auto’s zit een zogenaamde H7 autolamp of H4 autolamp.

Deze lampen zijn zeer geschikt om te gebruiken in het donker Elke auto moet natuurlijk goed licht hebben, want anders kan het zomaar zo zijn dat er ongelukken gebeuren. Het is dan ook aan te raden om snel te kijken naar de verschillende opties. Bij de H7 autolampen zijn twee contactpunten te vinden. Daardoor kun je ze ook makkelijk herkennen wanneer je nieuwe lampen moet kopen. Een autolamp vervangen kun je namelijk prima zelf doen. De meeste mensen geen meteen naar de garage wanneer er iets mis is met de auto, maar dat is helemaal niet nodig. Het is juist een goed idee om even te kijken wat je allemaal zelf kunt doen. Op die manier hoef je namelijk niet veel geld uit te geven. Je hoeft dan alleen maar de lampen te kopen en die zijn helemaal niet duur. Ik heb laatst voor het eerst de garage maar eens overgeslagen. Het is fijn om in deze decembermaand wat geld over te houden dachten mijn vrouw en ik. Toen ben ik met de nieuwe lamp en veel filmpjes op internet gaan kijken hoe ik het aan moest pakken en het is nog gelukt ook! Ik ben er zelf dus best wel trots op.

Een goede H7 autolamp voor weinig geld

Het belangrijkste is natuurlijk dat je de lamp er in kunt krijgen en als dat eenmaal gelukt is, moet je wel alles even goed testen. Ik heb gewoon een rondje door de straat gereden toen het net begon te schemeren. Op die manier kun je wel de lampen testen, maar is het ook niet heel erg wanneer ze het toch niet blijken te doen. Aan de linkerkant moest ik nog iets veranderen en toen deden de lampen het beide heel goed. Het is dus helemaal niet moeilijk om op die manier aan de slag te gaan en te zorgen dat alles snel weer werkt. Je hoeft in elk geval niet helemaal naar de garage toe te gaan.

Meerdere lampen kopen

Nu ik weer hoe ik alles aan moet pakken en weer de straat op kan, heb ik besloten om het voortaan altijd zelf te gaan doen. Ik kan heel makkelijk een goede lamp vervangen en daarom is het handig om meerdere exemplaren in de auto te hebben liggen. De lampen zijn niet duur en daarom heb ik er meteen 6 gekocht. Mocht het licht dan weer stuk gaan, dan heb ik altijd voldoende lampen bij me.