Een diner uit een keto boek

0
383

Als de “roadmap” van de overheid volgens plan gaat verlopen mogen wij hopelijk rond het einde van de zomer weer 6-8 gasten uitnodigen. Dat lijkt mij heerlijk. Ik ben namelijk deze zomer jarig en ik wil heel graag weer met mijn vriendinnen gezellig samen eten. Gedurende de lockdown hebben wij op afstand van elkaar gegeten, vaak belden we dan tegelijkertijd met elkaar. Natuurlijk was dat ook leuk, maar als snel word je dit zat. Dit najaar ben ik met mijn vriendinnen een keto dieet gaan volgen. We maakten allemaal een recept uit een keto boek en bespraken vervolgens met elkaar of wij het gerecht lekker vonden. Ons keto boek heeft erg veel geholpen met op gewicht blijven in de tijd dat wij niet konden sporten. Ik ben ook ontzettend blij dat ik een keto boek heb gevonden waar daadwerkelijk lekkere gerechten in staat. Om te vieren dat we weer bij elkaar mogen komen wil ik deze zomer een keto diner geven met al mijn vriendinnen. Ik wil ook erg graag bediening inhuren voor deze dag. Gewoon omdat het kan.

 

Maak er een feestje van

Mijn plan is om de lekkerste gerechten uit ons keto kookboek nog een keer te maken, alleen dan dit keer in de vorm van een driegangen diner. Het fijne is dat de meeste recepten goed van tevoren klaar gemaakt kunnen worden. Mijn plan is om dit te doen tijdens een van de huweliksverjaardagen. Het klinkt misschien wel erg enthousiast, maar ik wil gewoon ontzettend graag eens helemaal uitpakken op de huwelijksverjaardagen. Natuurlijk kan ik dan ook naar een normaal restaurant toe gaan. Maar bij mij thuis kunnen we net iets meer roddelen en vrijuit bijkletsen dan in een restaurant. Bovendien kunnen ze in een restaurant ons niks voorschotelen uit een keto kookboek, dat kan bij mij thuis wel.  

 

De kers op de taart

Vanuit het keto boek kan ik perfecte gerechte klaarmaken voor de huwelijksverjaardagen. Lekker en gezond eten, drie gangen en als ik echt zin om te koken maak ik lekker vier gangen! Hopelijk spreekt iedereen vol lof en kan ik mijn kookkunsten eens echt laten zien. Ik ben dan ook heel benieuwd of iedereen daarna mee doet met het keto dieet. Ik kan niet wachten om iedereenuit te nodigen en te genieten van de misgelopen huwelijksverjaardagen de afgelopen tijd. Natuurlijk is het nog maar afwachten of dit allemaal wel mag straks. Misschien dat we in een derde lockdown moeten. Laat ik daar maar niet aan denken. Ik ga gewoon alvast ons keto diner organiseren.