De perfecte douche voor in huis

In de avond voordat je gaat slapen, in de ochtend wanneer je wakker wordt, na het sporten of gewoon lekker overdag. Douchen is bijna op ieder moment van de dag lekker, wat je ook zou moeten doen. De een zal waarschijnlijk merken dat hij gelijk wakker is, terwijl een ander helemaal tot rust komt om vervolgens het bed in te stappen. Een douche is er natuurlijk in verschillende soorten en maten, van groot tot klein. Zo heb je bijvoorbeeld een regendouche, maar zijn er ook vele standaard douchekoppen. Waar beschikt een juiste douche nu over? 

Een douche om lekker tot rust te komen en jezelf op te frissen

Een douche is eigenlijk gewoon iets om jezelf heerlijk op te frissen. Dit kan zijn voordat je naar school of naar het werk gaat, maar ook voordat je gaat slapen of eens tussendoor. Zo zijn er verschillende soorten douchekoppen te vinden en is iedere douche anders ingericht. Zo kun je kiezen voor een douche in een bad, waardoor je de keuze hebt om jezelf te douchen of om lekker in bad te gaan. Verder kun je nog kiezen voor een douchecabine, of juist een douche met alleen een douchewand. Een douchewand heeft zijn voordeel dat je hem op één bepaald punt neer kunt zetten. Hier hoef je niet een aparte deur open te schuiven, waardoor er niet één vaste ruimte is. Met een douchewand kun je de doucheruimte dus zo groot maken als dat je zelf wilt!

Een unieke ervaring

Dat je een unieke ervaring overhoudt aan het douchen klinkt in eerste instantie misschien een beetje gek. Een douche is toch gewoon een douche, wat zou er nog anders kunnen zijn?

Een doucheruimte kun je volledig zelf inrichten, om alsnog die unieke ervaring voor jezelf te creëren. Zo is er bijvoorbeeld al veel te variëren met het licht, maar kun je ook kiezen voor speciale tegels. Een bepaald soort tegels die voor een unieke sfeer zorgen, zijn tegels van natuursteen. DE stenen zien er hoogstwaarschijnlijk wat ruw uit, maar de samenvoeging binnen een doucheruimte is zeer uniek!

Douche lekker vertrouwd!

Wanneer mensen gebruik hebben gemaakt van een andere douche dan die van thuis, zullen ze allemaal hetzelfde reageren. De meeste mensen zijn toch gehecht aan hun douche in een vertrouwde ruimte. Wellicht dat dit blog je heeft geholpen om iets wat inspiratie op te doen voor een doucheruimte en het soort douche. Ruil een douchecabine bijvoorbeeld in voor een douchewand. Een douchewand neemt veel minder ruimte in, waardoor je meer ruimte hebt om te kunnen douchen!

Gerelateerde artikelen

Ontdek

Waardeloze iPhone hoesjes!

Het zoeken naar een stevig hoesje voor je iPhone is altijd lastig, omdat de...

4 tips voor het kopen van een nieuwe bank

Een nieuwe bank kopen is een behoorlijke aanschaf en daarom is het juist extra...

Verhuizen naar het buitenland? Zo doe je dat.

Een tijdje naar het buitenland: een droom van velen. Hoewel het kleine Nederland veel...

3x de lekkerste cocktails zelf maken

Nu we al wat maanden voornamelijk thuis zitten, kan de verveling wel eens toeslaan....

3 tips om het jojo-effect te voorkomen

Heb jij in de coronatijd iets te veel gegeten dan eigenlijk goed voor je...

Kinderen maak je pas echt blij met Schleich

Ben je op zoek naar het leukste cadeau om te geven aan een kind?...

Categoriën