Amsterdam, meer dan alleen een stad voor de toeristen.

0
673

We kennen Amsterdam allemaal als de stad die bedolven wordt onder de toeristen en waar je bijna niet normaal kan rond lopen. Een dagje naar de stad om te shoppen of om naar musea te gaan, kan bijna niet of je komt er al een toerist tegen. En hier begint Amsterdam ook wel bekend om te staan. Kijk, bij de toeristen staat Amsterdam om zoveel bekend. Maar het zou zonde zijn als wij Nederlands weg blijven uit Amsterdam omdat we er alleen nog maar toeristen tegen komen en je automatische Engels gaat praten. Maar je kan veel meer in Amsterdam

Vergaderlocatie Amsterdam.

Voor de werk mensen onder ons, biedt Amsterdam super veel mogelijkheden. Want je kan er super veel en veel bedrijven zitten hier gevestigd. Zo zijn er verschillende vergaderlocaties te vinden in Amsterdam en kan je samen met de tegen partij een locatie huren om een vergadering te houden. Dan zit je ook niet opgesloten op je eigen kantoor en kan je er even tussen uit. Altijd fijn. Wanneer je bijvoorbeeld een aantal afspraken buiten de deur hebt, en dan bijvoorbeeld in de buurt van Amsterdam kan je dit allemaal op elkaar afstemmen. Of wanneer je verschillende meetings hebt, kan je er voor kiezen om een vergader ruimte de gehele dag af te huren en elke afspraak die kant op te laten komen. Zo zit jij in een andere omgeving dan de omgeving van je bedrijf en kan je alles met elkaar combineren. Eigenlijk een win win situatie noemen we dat.

Genoeg musea te vinden.

Oké, je komt hier dan ook veel toeristen tegen. Het maakt niet uit of je door de weeks gaat of juist in het weekend. Maar je hebt in Amsterdam wel super veel musea die je kan bezoeken. Cultuur snuiven kan je hier dan ook erg goed doen en ook wel in alle rust. Musea zijn over het algemeen erg rustig. Dus je hoeft ook niet met andere mensen te praten op dat soort momenten, je hoeft alleen maar te genieten van de kunst die er hangt.
En voor de kinderen is er ook een musea, of eigenlijk ontdek hoek dat het super goed. Want heb je al wel eens gehoord over NEMO? Hier kan ieder kind zich helemaal uitleven en het is super.

Maar buiten dat Amsterdam meer te bieden heeft, is het ook wel leuk om te kijken hoe de toeristen zich een weg banen door de stad. Wat voor jou erg normaal lijkt, is dat niet voor de toeristen en die kijken hun ogen uit. Super leuk om te zien natuurlijk.