Sexy en zelfverzekerd, gewoon hoe jij bent.

0
491

Elke vrouw mag zich sexy en zelfverzekerd voelen. Ongeacht welke maat je natuurlijk hebt. Er zullen altijd verschillende meningen op tafel liggen want nou het vrouwelijk ideaal is. Maar kunnen we daar wel echt een ideaal van maken? Er zijn zoveel verschillende lichamen. Zoveel verschillende maten en rondingen. Dus is er überhaupt wel een ideaal. Kijk, dat je voor jezelf een ideaal stelt omdat je dat zelf mooi vindt. Dat is natuurlijk geheel aan jou. Maar moet iedereen zich dan houden aan jouw ideaal? De wereld wordt dan ook saai toch? We zijn ieder uniek en onszelf. Dus waarom moet er dan een ideaal zijn? Iedereen mag zich mooi, zelfverzekerd en sexy voelen op zijn eigen manier, en vooral in zijn eigen maat.

Sexy en zelfverzekerd, in elke maat.

Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je eigen lichaam. Is dat niet zo, dan kan je er natuurlijk iets aan doen. En dan om hulp vragen is helemaal niet erg. Soms heb je dat extra zetje in de rug juist nodig. Maar iedereen heeft er recht op om zich goed te voelen in zijn lichaam. En dan ook sexy. Zo is er lingerie voor iedereen. Je hebt voor de kleinere maten, maar je hebt ook grote maten lingerie. Elke vrouw moet namelijk voorzien zijn van mooie lingerie. En wie zegt dat wanneer je een maatje meer hebt je geen mooie lingerie kan hebben? Precies, onzin dus! Ook wanneer je een maatje meer hebt, heb je recht op mooie en sexy lingerie. Dus zeg maar doei tegen die grote saaie onderbroeken.

Een maatje meer of minder.

Het maakt daarom niet uit of je een maatje meer of minder hebt. Iedereen is mooi zoals hij is. Met het internet van deze tijd, heeft iedereen zijn mening klaar liggen. En dat is lekker makkelijk natuurlijk. Want je zit lekker veilig achter je eigen schermpje. Maar waarom zouden we allemaal aan fatshaming doen als iedereen juist zichzelf moet zijn? Onzekerheid is er, en zal misschien ook altijd wel blijven. Maar waarom moet hier dan op ingespeeld worden? Speel er juist positief op in. Want iedereen is mooi zoals zij, of hij, ook is. Iedereen heeft recht erop om zichzelf te zijn en zichzelf te uiten. En als zelfs dat niet mag, wat zijn de standaarden dan in de wereld waarin wij leven? Precies die kan niemand dan vertellen.