Waarom ik fan ben van de industriële woonstijl

0
201

In mijn keuken heb ik sinds kort een kleine bar staan en ik was daarvoor op zoek naar mooie barkrukken. Een vriendin tipte me dat ik het beste een industriële leren barkruk kon zoeken, bijvoorbeeld via Station 7, en ze had helemaal gelijk. Ik had me eigenlijk nog nooit zo verdiept in de industriële woonstijl, maar ben er nu al helemaal fan van. Een industriële leren barkruk geeft de ruimte meteen veel sfeer, want het leer ziet er dan een beetje used uit. Dit wil zeggen dat het lijkt alsof de kruk niet nieuw is, maar al jarenlang in gebruik is. Ik houd ervan!

Een barkruk met rugleuning of zonder…

Ik zit me nu dus al weken te vergapen aan al die mooie barkrukken die ze in deze webshop verkopen, en twijfelde alleen nog of ik een barkruk met rugleuning wil of niet. De ruimte waar ze in moeten komen te staan is niet zo heel groot, en een kruk zonder leuning oogt dus wat ruimtelijker. Echter, een barkruk met rugleuning zit natuurlijk veel lekkerder, en het is wel de bedoeling dat ik er urenlang op kan zitten. Ik zou het namelijk ook super chill vinden om af en toe aan mijn bar te kunnen werken.

De perfecte barkruk online shoppen

Ik had dus al vele webshops afgezocht naar de perfecte barkruk met rugleuning, maar bij Station 7 hebben ze zóveel mooi exemplaren dat ik denk dat het er uiteindelijk een van hun wordt. Ze hebben ze in diverse kleuren leer, en allemaal zijn ze even mooi afgewerkt. Zo’n industriële leren barkruk kun je bij hen overigens zowel online als offline shoppen, want ze hebben ook twee showrooms. Ik vind het niet zo’n ramp om de meubels die ik koop niet in het echt gezien te hebben, maar anderen misschien wel…

Industrieel, en toch eigentijds

Wat ik zo mooi vind aan de meubels die ze in deze webshop verkopen is dat ze heel veel sfeer hebben. Ze zijn modern, maar toch knus en als je ze juist combineert dan oogt het zelfs super chic. Ik moet nog beslissen welke kleur industriële leren barkruk ik wil kopen, maar weet in ieder geval zeker dat het een barkruk met rugleuning wordt. Daar kan ik prettig aan werken, maar ook lekker op zitten met een glas wijn met vrienden. Welke is bij jou favoriet? Met of zonder leuning? En liever bruin of een grijstint?