Waarom? Als het ook elektrisch kan?

0
251

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Eentje waarmee je snel je kranten kunt bezorgen? Of juist snel post kan leveren? Dan is een elektrische bakfiets kopen goed voor jou. Zo ben je binnen een aantal minuten van A naar B. Je zou binnen de tijd dat je normaal een krantenwijk doet, twee keer kunnen doen met een elektrische bakfietsen. Zo brengt een elektrische bakfiets kopen een aantal voordelen met zich mee. Ben jij benieuwd welke en wat het eventueel voor bedrijven zou kunnen doen? Lees dan verder.

Bak van bakfiets

Een elektrische bakfiets kopen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is het dat een elektrische bakfiets kopen goed is voor zowel jou als je gezondheid. Wanneer je iemand bent die niet zo graag fiets, maar wel graag buiten is, is een elektrisch bakfiets kopen een goed idee. Zo hoef je niet veel te trappen, kom je toch vooruit en ben je lekker buiten. Daarnaast zorgt deze elektrische bakfiets ervoor dat je niet je de auto zal pakken. Je elektrische bakfiets kopen zal dus niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu.

Voor jong en oud

Een elektrische bakfiets is niet alleen geschikt voor de jongeren, maar ook voor de ouderen. Ouderen staan vaak bekend dat ze niet zo mobiel zijn en een lange tijd kunnen fietsen. Door middel van een elektrische fiets kunnen zijn ook veel meer buiten komen zonder heel veel lichamelijke inspanning en dat is natuurlijk precies wat je wilt.

Bezorging van A naar B

Wanneer je als bedrijf veel doet aan bezorging kun je in plaats van bussen ook een aantal elektrisch transportfietsen inzetten. Een elektrische transportfiets is heel gemakkelijk middel om pakketjes of bestellingen te kunnen bezorgen. Door de elektrische transportfiets kunnen postbodes gemakkelijk van A naar B fietsen om pakketjes of brieven te bezorgen. Door met de elektrische transportfiets te laten bezorgen in plaats van een bus zorg je ervoor dat je minder CO2 uitstoot geeft. Daarnaast is een elektrische transportfiets veel goedkoper dan een busje. Zo kun je met het geld waar je normaal een busje van koopt, meerdere elektrische transportfietsen van kan kopen. Daarnaast kun je door de elektrische transportfiets meerdere bezorgers inzetten.

Wanneer je elektrische transportfietsen inzet bespaar je ook kosten in benzine. Echter moeten deze elektrische motoren ook opgeladen worden. Dit zal je als bedrijf wel meer kosten besparen dan wanneer je moet betalen voor benzinekosten. Een en al voordelen voor je bedrijf.