Tips om iets leuks te doen met je digitale foto\’s

0
274

Heb jij ook je hele telefoon vol staan met allemaal foto’s, van jaren terug maar ook van recente gebeurtenissen? Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal, vooral het maken van foto’s Bij elke gebeurtenis pakken we onze telefoon erbij en beginnen we foto’s te schieten, om deze vervolgens op social media te posten. Maar hoe leuk het ook is om alles digitaal te hebben, uitgeprinte foto’s hebben ook hun charme. Daarom lees je in deze blog leuke tips hoe je jouw digitale foto’s een nieuw leven in kunt blazen, zodat je er in het ‘echte’ leven ook wat aan hebt!

Koop een wegwerpcamera

Allereerst willen wij een leuke tip delen om op een ouderwetse manier te genieten van je foto’s, namelijk met een wegwerpcamera! Deze koop je bij de Hema of Kruidvat, en er zitten zo’n 25 foto’s in één camera. Het leuke hieraan is is dat je niet kunt zien wat voor foto je gemaakt hebt, totdat je ze gaat afdrukken. De foto’s worden afgedrukt in een leuk ouderwets filtertje, en zijn elke keer weer een leuke verrassing!

Maak een ouderwets fotoboek

Een fotoboek maken is niet alleen leuk om te doen, ook hou je er echt wat aan over. Wie wilt er nou niet een boek vol met leuke herinneringen? Wij zijn enorm fan van fotoboeken, en ikzelf plak er gemiddeld 2 per jaar. Een echt leuk aandenken voor later!

Creëer een fotowand

Je huis versieren met foto’s van vroeger en van je geliefden is heel bevredigend. Omdat je er dagelijks tegenaan kijkt heb je elke keer weer een soort geluksmomentje. Je kunt bijvoorbeeld een fotoslinger maken, of de foto’s inlijsten in leuke lijstjes en ze boven het bed of de bank hangen. Of maak een collage waarin je één grote poster beplakt met allemaal losse foto’s. Enorm leuk om op te hangen en om naar te kijken!

Stuur ze op naar familie en vrienden

Niet is leuker dan je familie of vrienden te verrassen, al helemaal als het gaat om een persoonlijk cadeau zoals een foto van jullie samen. Hiermee creëer je namelijk ook nog eens een leuke herinnering! Je kunt foto’s laten afdrukken in ansichtkaart vorm en deze met een leuke boodschap naar je geliefden sturen. Of verpak een lijstje in een envelop en doe het zelf per post! Zorg er wel voor dat je kiest voor luchtkussen enveloppen om het in te verzenden, dan weet je zeker dat het niet beschadigd aankomt.