Overweeg jij een haarimplantatie of haartransplantatie?

0
238
afbeelding van medisch professional van een cosmetische kliniek

Ik ken een aantal mensen die in het buitenland een haartransplantatie hebben ondergaan. Ik dacht al een tijd over een soortgelijke ingreep maar ik vond het niet prettig om dit in het buitenland te doen. De kosten zijn hier misschien bijzonder laag, maar ik had twijfels over de klinieken die deze procedures aanboden. Daarom ben ik in Nederland op zoek gegaan naar een kliniek die een haarimplantatie kon uitvoeren. Ik kamp al enige tijd met kaalheid en wilde hier iets aan laten doen. Ik vind mezelf nog te jong om rond te lopen met een kalend hoofd en merkte dat mijn zelfvertrouwen afnam. Het begon me in de weg te staan bij publieke optredens, die ik voor mijn werk regelmatig moet uitvoeren. Daarom was het ook in het belang van mijn werk dat ik hier iets aan zou doen. Gelukkig vond ik een goede kliniek in Nederland die op professionele wijze een haarimplantatie bij mij kon uitvoeren. Na een prettige intake werd er een datum geprikt voor de ingreep. Deze kostte mij nog geen halve dag. Na enkele weken begon ik al resultaat te zien en nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Als jij ook een haarimplantatie of haartransplantatie overweegt kan ik je alleen maar aanraden eens contact op te nemen met een kliniek. Hier kunnen ze je alles vertellen over de procedure en kun je je vragen stellen. Daarna heb je alle tijd zelf te bepalen of je de ingreep ook daadwerkelijk uit laat voeren.

Je spataderen laten verwijderen

Als je ouder wordt kun je als man niet alleen last van kaalheid krijgen, maar ook van spataderen. Vooral mensen die veel staan of hebben gestaan, kunnen last krijgen van deze vervelende aandoening. Als je spataderen je te veel ongemak bezorgen kunnen artsen je spataderen verwijderen. Dit laat je meestal doen bij een kliniek zoals de kliniek waar ik ook mijn haarimplantatie heb laten doen. Ik sprak hier diverse mensen die voor deze ingreep kwamen. Omdat mijn haarimplantatie zo’n goed resultaat opleverde kan ik goed begrijpen waarom mensen met spataderen deze laten verwijderen.

Voor altijd goed zicht: ogen laseren

Ten slotte is het tegenwoordig ook mogelijk je ogen te laten laseren. Ogen laseren is ideaal als je voor altijd goed zicht wilt. Met deze ingreep ben je van je bril of lenzen af. Het is geen medisch noodzakelijke ingreep, dus zul je deze zelf moeten betalen. Voor enkele duizenden euro’s kun je beide ogen al laten laseren. Steeds meer mensen kiezen voor deze mogelijkheid. Ik raad mensen hiervoor ook altijd aan dit in Nederland te doen. Buitenlandse klinieken bieden deze ingrepen ook aan, maar je wilt zeker zijn van kwaliteit. Die vind je bij een goede kliniek in Nederland, waar ze ruime ervaring hebben met ogen laseren. Zo kun je daarna nog jaren vooruit met een stel prima ogen!