Online shoppen

0
272

Ongeveer drie weken terug was ik samen met mijn vriendin in een plaatsje genaamd Troyes. Dit is een hele gezellige oude stad, gelegen ten zuid oosten van Parijs. Naast alle schattige plekjes om te eten en het snuiven van cultuur kwamen mijn vriendin en ik daar voor één belangrijke rede. Vlak naast Troyes zat een heel groot kleding center. Er waren hier zo veel verschillende merken, dat het eigenlijk te goed was om waar te zijn. Mijn vriendin is was betreft kleding op alle markten thuis. Zowel jongens als meisjes kleding, alles staat haar goed. Ik vind het zelf een stuk lastiger om goede kleding te vinden. ik ben tamelijk lang, en stel hiernaast ook nog eisen aan mijn kleding zoals pasvorm, merk en prijs. Omdat dit kleding center vlakbij Troyes zo groot was hoopte ik hier te kunnen slagen. Na een lange zoektocht lukte ook dit niet. Ik besloot om mijn zoektocht online verder voort te zetten.

Filteren

Op het ‘live’ passen van de kleding na is online schoppen naar mijn mening in elk opzicht beter. In deze instantie was ik specifiek op zoek naar een mooie Gucci trui. Het kan lastig zijn om een ontwerp en/of pasvorm te vinden die goed bij je past. Zelf in echte winkels kan de pasvorm goed lijken, maar valt deze bij het passen tegen. Online staan veel pas tips en kan je modellen zoeken die op jezelf lijken kwa lichaamsbouw. Dit maakt het zoeken al een stuk makkelijker. Als eerst zocht ik naar een Gucci pet. Dit is gelukkig kwa pasvorm al een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld een Gucci T-shirt. Nadat ik de pet snel had gevonden begon het zware werk pas echt. Gelukkig kan je bij de meeste online winkels filteren. Dit betekent dat je de zoekopdracht zo kan aanpassen dat deze precies bij je wensen en eisen past. Soms kun je zelfs filteren op levertijd, wanner je de trui echt snel nodig hebt.

Elke gelegenheid

Een Gucci trui kan de winter goed doorstaan, omdat de kwaliteit van de stof erg hoog is. Hetzelfde geldt voor de winter, wanneer de trui als mooie vervanger van je jas kan dienen. Wanneer je niet zeker weet waar je naar op zoek bent is het handig om online te shoppen. Op deze manier is alle keuze die er is voor je beschikbaar en kan je filteren op wat je precies zoekt. Op deze manier vind je snel het kledingstuk dat bij je past.