Must have huis accessoires

0
416

Je huis is je veilige haven voor jezelf en je gezin. Het moet helemaal aan jullie wensen voldoen, en niet aan die van iemand anders. Het is immers jullie huis en moet daarom van alle gemakken voorzien zijn. Toch kan er wel sprake zijn van een rode draad wat betreft huis accessoires. Er zijn namelijk dingen die iedere Nederlander in huis moet hebben. We verdelen deze dingen per categorie.

Buitenshuis

Allereerst beginnen we buitenhuis. Een vlag en vlaggenmast kunnen niet ontbreken in een huishouden in Nederland. De vlag moet vol trots wapperen op koningsdag en er moet een rugzak aan hangen wanneer er iemand geslaagd is. Nederlandse vlaggen koop je gemakkelijk online of in de winkel, en als je het echt bont wil maken, kijk je naar fairybell kopen voor je vlaggenmast. Daarnaast doe je er verstandig aan om standaard dingen te hebben zoals tuingereedschap, tuinverlichting en een goed WiFi-bereik in de tuin. En de barbecue mag natuurlijk niet ontbreken! Zonder barbecue ben je geen Nederlander, je kunt niet zonder in de zomer. Heerlijk vlees grillen of groentes; het is simpel, overheerlijk en super gezellig. Maak maar vast een koud pilsje open, want wij komen ook!

Technologie

Upgrade je technologie in huis met een aantal "Smart Home" functies in je woning. Als je WiFi en een smartphone hebt, zullen deze functies als moeiteloze toevoegingen aan je levensstijl aanvoelen. Dit zijn must-haves voor thuis, als je er klaar voor bent. Zo zijn er slimme gloeilampen. Regel hiermee de kleuren, helderheid en nog veel meer met je telefoon. Ook draadloze luidsprekers zijn een echte must have. Een Sonos systeem of iets van Harman & Kardon zal iets zijn waar je nooit meer spijt van gaat krijgen. 

Comfort

Ook op het comfort moet je natuurlijk niet inleveren. Denk aan dingen zoals een airco. Met de heter wordende zomers in Nederland zouden we kunnen stellen dat een airco een ware must have wordt voor in huis. Mocht je een wat krapper budget hebben is het aan te raden alleen airco’s te installeren in de slaap- en werkkamers. Hiermee kun je je nog wel goed concentreren in de hitte, slaap je beter en bespaar je behoorlijk. Kijk ook eens naar dingen als verduisterende gordijnen. Hiermee word je minder snel en/of vroeg wakker van het licht van buiten. Dit kan je slaap ook zeker ten goede komen.