Laat je interieur stralen met een variatie aan fotolijsten

0
481

Je woonkamer heeft een stuk meer uitstraling als je gebruik maakt van fotolijsten. Zo'n saaie witte muur doet niemand goed en je moet het een beetje opvrolijken. Daarom is een mooie fotolijst onmisbaar in je interieur. Maar bespaar geen kosten op een fotolijst, want ze moeten tegen een stootje kunnen. Stel dat je er per ongeluk tegen aanstoot en het valt? Met een kwalitatief goede en sterke fotolijst is dat geen probleem en kan je de fotolijst zonder schade gewoon weer ophangen. Het aanbod van fotolijsten zijn erg groot en in dit artikel lees je erover.

Keep it classic met de klassieke fotolijst

De meeste mensen die besluiten om een fotolijst op te hangen gaan voor de klassieke fotolijst. Dit in combinatie met een passe-partout, maar foto's kunnen ook zonder passe-partout worden ingelijst. Je hebt klassieke fotolijsten in allerlei soorten, maten en kleuren. Wat van belang is, is dat het soort fotolijst goed past bij je interieur. Je wilt niet dat je fotolijst met felle kleuren niet goed samengaat met andere meubels die in de kamer staan. Bedenk dan ook goed waar je interieur uit bestaat en welk kleurenpalet het heeft. Pas daar je fotolijst op aan, zo komt het het best tot z'n recht.

Netjes je foto's en schilderijen inlijsten met een baklijst

Een goede baklijst is onmisbaar om jouw foto's, posters, schilderijen op een nette manier te mengen met je interieur. Wat maakt een baklijst speciaal? Het is een lijst met een L-vorm en zorgt ervoor dat er een soort bak wordt gecreëerd, waar je je canvas in kan hangen. Door je foto's in te lijsten in een baklijst zorg je voor een nette en strakke uitstraling die perfect past bij het interieur.

Ga voor gemak met de wissellijst

Als je op zoek bent naar gemak dan is een wissellijst een uitstekende keuze om je interieur eens een flinke oppepper te geven. Met een handig kliksysteem verander je binnen een paar tellen van ene foto naar de andere foto. Wissellijsten passen goed in het interieur, maar wat te denken van scholen, bedrijven en openbare instanties? Het is allemaal mogelijk met een wissellijst en je houdt de variatie erin. Ook leuk om elke week weer een nieuwe tekening van je kind in de wissellijst te doen. Bij lijstentoko vind je een groot aanbod aan diverse fotolijsten die heel mooi passen bij elk interieur en die extra dynamiek brengen.