Hippe mode accessoires

0
500

Iedere dag sta je weer voor de spiegel en moet je een outfit uitkiezen. Waar je de ene dag gaat voor een vlotte spijkerjas met een witte broek, kies je de andere dag misschien wel voor een chiquere outfit. Hoe dan ook, je wilt er natuurlijk goed uitzien. Niet alleen je outfit draagt hieraan bij, maar ook de accessoires die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan een mooie tas, hip telefoonhoesje of een stijlvol horloge. Doe inspiratie op en shop trendy accessoires die jouw outfit helemaal afmaken. 

Mooie tassen

Ga je erop uit, dan is een tas natuurlijk handig. Naast dat een tas ervoor zorgt dat je al jouw spullen eenvoudig met je mee kunt nemen, is het ook een mode item. Voor iedereen is er wel een tas die past bij zijn of haar stijl. Tegenwoordig zijn schoudertassen met een grove ketting erg populair bij dames. Ook zadeltassen zijn hip. Deze tassen hebben een ronde vorm en een grote flap aan de voorkant. Bekende merken brengen deze tassen op de markt. Overigens zijn deze leuk te combineren met leren laarzen in dezelfde kleur. Ook voor mannen zijn er tassen die passend zijn bij bepaalde outfits. Denk bijvoorbeeld aan een chique leren werktas. Mooi te combineren met nette kleding voor een belangrijke afspraak.  

Stijlvolle horloges

Zowel vrouwen als mannen dragen horloges. Handig om de tijd mee te kunnen bijhouden, maar tegenwoordig is het meer een mode item. Er zijn verschillende horloges met bijpassende bandjes. Ga jij voor een leren horlogeband of misschien een metalen? Wil jij meer inspiratie? Het internet staat vol met stijlvolle horloges die je kunt kopen. 

Hippe telefoonhoesjes

Iets wat je iedere dag bij je hebt, is je telefoon. Om deze goed te beschermen, doe je er uiteraard een hoesje omheen. Telefoonhoesjes hebben naast een beschermende functie ook een modieuze functie. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes in allerlei kleuren, maten en vormen. Er zijn zelfs hippe telefoonhoesjes die tegelijkertijd dienen als een pasjeshouder. Zo kun je er je telefoon mee beschermen en al je pasjes overzichtelijk bij elkaar houden. Ben jij specifiek op zoek naar iphone 12 hoesjes? Of nog gerichter naar een hoesje iphone 12 pro max? Ook hiervoor zijn verschillende hippe telefoonhoesjes. 

Sieraden voor de dames

Heb je een outfit uitgekozen in de ochtend? Dan is het leuk om hier passende sieraden bij te dragen. Denk aan mooie oorbellen, een ketting of ringen. Gouden sieraden passen goed bij bruine tinten in een outfit. Ga je voor een spijker look, dan zijn zilveren sieraden de betere optie. Hoe dan ook, sieraden kunnen een outfit helemaal afmaken.