Het beste verjaardagscadeau voor mijn vriend

0
473

Mijn vriend is helemaal gek van auto’s. Ik ben daarom eens gaan nadenken wat een leuk cadeau voor hem zou zijn als hij volgende maand 21 wordt. Er kwam iets op mijn pad wat ik verder uit ben gaan zoeken. Ik weet alleen niet of zijn ouders hierna nog zo blij met mij zijn.

Auto fan

Mijn vriend ken ik al sinds dat hij vijf jaar oud is. Toen speelde hij al met supercars. Hij wordt onderweg ook altijd al wild als hij bijvoorbeeld een Audi R8 voorbij ziet rijden. Zijn droomauto is daarom ook de Audi RS6. Hij wordt nu 21, dus zal hij nog even een aantal jaartjes moeten sparen voor de auto. Nu rijdt hij in een Volkswagen Up! Maar hij haalt daar niet zijn kick vandaan. Daarom wil ik hem een cadeau doen. Ik ga voor hem een supercar huren. Ik denk dat hij helemaal gek wordt!

Jaloers

Ik moet zeggen dat ik zelf wel een tikkeltje jaloers ben. Ik ben zelf ook een enorme autofan en vind het daarom stiekem wel jammer dat alleen hij mag rijden. Ik ga er wel voor zorgen dat ik ernaast mag zitten. Ik zou deze experience voor geen goud willen missen.

Ik heb het gister aan zijn ouders verteld en gelukkig waren ze niet al te boos op mij. Ze vonden het juist wel spannend en uitdagend voor hem. Hij wordt nu echt officieel volwassen en kan al een hele hoop verantwoordelijkheid op zich nemen. Ik heb in onze vijf jarige relatie hem nog nooit zo volwassen gezien.

Zijn ouders zeiden dat als ik in hem geloof dat hij netjes kan rijden, dat ze het goed vonden.

Cadeau tijd

Mijn vriend weet nog van niks. We rijden naar de locatie toe waar het allemaal gaat gebeuren. Zijn vrienden zijn ook naar de locatie toegereden om even een kijkje te nemen. Eenmaal aangekomen, doe ik de blinddoek af bij mijn vriend. Hij ziet de R8 staan en wordt helemaal wild. Hij vindt het een fantastisch cadeau en kan niet wachten om erin te gaan rijden. Nadat we de administratie hebben afgehandeld is het eindelijk zo ver. Hij mag er nu echt in gaan rijden! Zijn eerste reactie is mindblown. Hij is zowat sprakeloos en bedankt me twintig keer.

Ik denk dat ik geen beter cadeau had kunnen vinden voor mijn vriend. Hij verdient het en herinneringen blijven altijd beter hangen. We hebben ook een paar mooie foto’s gemaakt, zodat hij zich nog wel even kan uitsloven bij al zijn vrienden. Het blijven mannen!