Het leukste personeelsfeest organiseren met Fundustry

0
233

Als je voor een bedrijf werkt, is het naast hard werken natuurlijk ook belangrijk dat er ruimte is voor gezelligheid. Dit geldt niet alleen tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Het is nou eenmaal een feit dat mensen met veel meer plezier en motivatie naar hun werk gaan als ze het goed met hun collega's kunnen vinden. Hoe creëer je dan die ruimte voor het personeel om te socializen? Door regelmatig leuke borrels en uitjes te organiseren. En natuurlijk het beruchte, jaarlijkse personeelsfeest.

Onvergetelijke personeelsfeesten

Het personeelsfeest is voor veel bedrijven vaak zo'n beetje de gelegenheid waar collega's elkaar echt goed leren kennen. Tijdens het personeelsfeest is het immers zo dat er niet over werk gepraat hoeft te worden, maar dat er eindelijk ruimte is voor pure gezelligheid en met je collega's als vrienden tijd door te brengen. Het is vaak het evenement waar nog lang over gesproken wordt. 'Weet je nog tijdens het personeelsfeest in 2017 dat Bob op de bar stond te dansen en er vervolgens van af viel?' Dat soort taferelen vergeet je niet, en het gebeurd vaak alleen op het personeelsfeest dat je je collega's op die manier te zien krijgt.

Laat de experts jouw feest organiseren

Aangezien het personeelsfeest vaak een groot jaarlijks evenement is waar iedereen naar uit kijkt (als je het goed organiseert tenminste), is het belangrijk dat je elk jaar als organisator je best doet om het leuk en vernieuwd te houden. Elk jaar dezelfde borrel bij dezelfde kroeg of disco bowlen gaat snel vervelen. Maar hoe zorg je ervoor dat het elk jaar weer een onvergetelijk feest wordt? Waar haal je dit jaar de inspiratie vandaan? Geen paniek, de feestexperts van fundustry.nl helpen je graag op weg om een feest te organiseren voor het personeel waar je 'U' tegen zegt!

Ruime keuze aan themafeestjes

Het mooie van Fundustry Events is dat zij alles voor je regelen. Ze hebben een groot aanbod van personeelsfeesten met verschillende thema's. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen welk thema dit jaar in de smaak zal vallen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 'Back to the 80s & 90s' feest, wat een ontzettend leuk thema is als het gros van je personeel jong was tijdens die tijd. Of je trekt met z'n allen je jaren '20 kostuum aan en gaat feesten en dansen zoals ze dat in 'The Great Gatsby' doen. Of wat dacht je van een eigen bedrijfsfestival? Je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het voor jouw personeel waarmaken.

Workshops en andere leuke activiteiten

Wil je dit jaar liever een activiteit organiseren voor je personeel? Ook dat is mogelijk. Zo biedt Fundustry verschillende workshops aan. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om met z'n allen tijdens een van de laatste zomerdagen een BBQ Workshop te volgen? Heerlijk met de laatste zonnestraaltjes op een mooie locatie buiten, met heerlijk eten en een ijskoud biertje in de hand. Wat je ook kiest om dit jaar te doen tijdens het personeelsfeest, zorg ervoor dat het onvergetelijk wordt en er nog lang over gesproken wordt!