Een waterontharder is de oplossing voor kalkaanslag

  0
  187

  Je wilt geen kalkaanslaag meer want, zonder kalkaanslag hoef je ook minder schoon te maken. Dat zijn twee goede redenen om een waterontharder aan te schaffen. Dankzij de waterontharder wordt het water zacht. In zacht water worden schoonmaakmiddelen niet afgebroken. Je kunt met zacht water 80% besparen op de schoonmaakkosten. Je hebt immers minder schoonmaakmiddelen nodig. Ook ben je minder tijd kwijt aan het schoonmaken van jouw sanitair. Dit sanitair blijft dankzij het zachte water stralen. De waterontharder heeft gezorgd voor zacht water en dit zachte water heeft een einde gemaakt aan kalkaanslag. Zacht water maakt dus ook een einde aan de aanzienlijke kosten om kalkaanslag te verwijderen.

  Zacht water is goed voor huid en haar

  Is het water dankzij de waterontharder zacht geworden? Het zachte water voorkomt uitdroging. Bovendien wordt de huid door het zachte water gehydrateerd. Dit zachte water kan bij mensen met eczeem en psoriasis minder jeuk en uitdroging geven. Ze hebben dus minder klachten. Heb je een waterontharder? Dan kan de hoeveelheid wasmiddel worden gehalveerd. Die halvering kan de klachten die mensen met eczeem en psoriasis hebben ook verminderen.

  De waterdruk verhogen met een drukverhoger

  Heb je een extra douche of stortdouche of woon je in een flat of bovenwoning? De waterdruk kan dan te wensen overlaten. Wat moet je dan doen? Schaf een drukverhoger aan. Met een drukverhoger kun je de waterdruk verhogen. Gebruik je een drukverhoger? Dan wordt de waterdruk verhoogd en wordt er gezorgd  voor een constante druk op alle watertappunten, met als gevolg dat je direct meer watercomfort ervaart. Er zijn  overigens verschillende soorten drukverhogers te koop. Aangeraden wordt om een drukverhoger op maat aan te schaffen. Kies dus voor een drukverhoger die het beste aansluit op jouw woning en jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compact model of voor een model dat uiterst geruisloos is. Uiteraard geldt voor alle modellen dat je optimaal kunt genieten van een constante maximale waterdruk en meer watercomfort.

  De voordelen van een drukverhoger

  Met een drukverhoger kun je, zoals al eerder opgemerkt, de waterdruk verhogen. Gebruik je een drukverhoger? Dan blijft de maximale waterdruk ten allen tijde constant. Zijn er meerder waterpunten? Ook dan blijft de waterdruk constant. Met een drukverhoger ervaar je, ook als je een hele grote stortdouche hebt, geen drukverlies. Wel heeft ook een drukverhoger zijn grenzen. Heb je een luxe badkamer en vind je comfort belangrijk? De drukverhoger heeft een speciale constructie. Dankzij die constructie is de werking van de drukverhoger altijd optimaal. De waterdruk verhogen met een drukverhoger maakt het dus mogelijk dat je zorgeloos van een voortreffelijke waterdruk geniet.