Een stralende huid wie droomt daar nu niet van? 

0
366

We hebben allemaal wel eens last van een slechte huid. En laat dat nu net altijd zijn wanneer je een feestje, een belangrijke presentatie of afspraak hebt. Je wilt er van af en eigenlijk altijd een stralende en gezonde huid hebben. De producten van Zo Skin Health kunnen daarbij zeker helpen. 

Over Zo Skin Health 

Zo Skin Health is een huidverzorgend merk, dat een breed spectrum aan geavanceerde huidverzorgingsprotocollen en producten heeft ontwikkeld. De producten van het merk bevatten therapeutische behandelingsprotocollen, effectieve producten en dagelijkse huidverzorgingsoplossingen. Deze stimuleren en behouden een gezonde huid. Deze producten en protocollen helpen behandelaars om een continue huidgezondheid te bieden voor alle huidtypes, leeftijden en geslachten. 

Dokter Zein Obagi

Dokter Zein Obagi heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. Ook voor verschillende huidaandoeningen heeft hij passende behandelingen ontwikkelt. Deze zijn door meer dan een miljoen Amerikanen als succesvol ervaren. 

De wetenschap staat voorop 

Bij Zo Skin Health vinden wij het belangrijk dat onze producten worden ondersteund door de wetenschap door middel van uitgebreid onderzoek. Onderzoeken tonen namelijk de werkzaamheid van ons ZO Skin Health-portfolio aan. Hierbij worden echte resultaten van echte patiënten vastgelegd. Zo produceren we ons standpunt, dat de gezondheid van de uit moet worden ondersteund door de wetenschap. 

Productlijn 

Ook heeft Dr. Zein Obagi een productlijn ontwikkelt. Bij ZO Skin Health staat wetenschappelijk onderzoek voorop. De productlijn bestaat uit de beste en meest innovatieve producten om een gezonde huid te creëren en te behouden. Achter de producten zitten vele technologieën, deze zijn multimodaal dat ervoor zorgt dat de meest uitgebreide benadering van huidverzorging mogelijk is. Van de huid verstevigende ZCORE tot complete huidbescherming met de Triple Spectrum Protection en verschillende retinol formuleringen. 

Behandelcentra 

Wij hebben een uitgebreid netwerk van behandelcentra. Hieronder vallen artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die bewust voor ZO Skin Health en de schoonheidsprotocollen van Dr. Zein Obagi kiezen. Ons netwerk bestaat uit klinieken en praktijken, schoonheidssalons en ook premium behandelcentrums. Een voorbeeld hiervan is de Huidacademie in Veghel. Het is een specialistisch centrum op het gebied van verschillende huidaandoeningen zoals acne, acnelittekens, anti-aging en nog veel meer. Je wordt hier behandeld door de beste huidtherapeuten, die volledig zijn opgeleid in de behandelingen volgens de filosofie van dermatoloog dr. Zein Obagi. Kortom, het is zeker een goede keuze als je hier gebruik van wilt maken. Zo weet je zeker da tje de juiste keuze zult gaan maken.