Deze summer essentials mogen niet ontbreken

0
201

Hoewel het zomerse weer na de maand juni in een klein dipje terecht is gekomen wil dat nog niet zeggen dat de zomer voorbij is. Met hopelijk een fijne nazomer in het vooruitzicht zijn er dan ook een aantal benodigdheden waar het je deze zomer niet aan mag ontbreken. Niet alleen fijn voor op vakantie, maar ook voor dit seizoen in het kikkerlandje. Laat de hoodies dus nog maar even in de kast hangen, ruim de barbecue nog niet op en zet de verfrissende iced lattes terug in de koelkast, want met deze items haal je alles nog uit deze zomer.

 

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermt je ogen niet alleen tegen de Uv-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Een echte win-win dus! Ga je voor een ronde zonnebril of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye model? Houd bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante zonnebril met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken.

 

Beach essentials

Het is altijd afwachten wanneer de échte stranddagen zich weer laten zien, maar zodra het weer zover is wil je natuurlijk wel alle benodigdheden voor de ideale stranddag in huis hebben. Naast je flesje zonnebrand, nieuwe zwemkleding en volleybal wil je natuurlijk ook lekker zitten. Neem daarom bijvoorbeeld een eigen strandstoel of ligbed mee. Met verschillende kleuren, patronen en materialen is er altijd wel een te vinden die bij je outfit matcht. Omdat je de stoel eenvoudig inklapt neem je ‘m zo overal mee naartoe. Ideaal dus.

 

Verkoeling

Wanneer het kwik in Nederland boven de 25 graden stijgt is het al gauw nodig om de verkoeling op te zoeken. Je neemt een duik in de zee, in een meer of in een zwembad en een plekje in de schaduw is erg welkom. Ook in huis kan het snel warm worden, daarom wil je ook hier de nodige maatregelen nemen. Zet bijvoorbeeld een Daikin airco in huis om de lucht te verkoelen en aan voldoende nachtrust te komen. Of zoek online eens op “Cewlbox airco's slaapkamer” om een geschikte airco te vinden. Zo kom jij die zomer wel door!