Dekbedovertrek voor in hotel of zorg

0
406

Naast dat je een nieuw dekbed voor je woning zoekt, kan het ook heel goed zijn dat je een hotel rund waarvoor dekbedden geregeld moeten worden. Daarnaast zijn er ook dekbedden nodig in de zorg of andere recreatie mogelijkheden. Een hotel dekbedovertrek moet gemakkelijk schoon te maken zijn. Toch is het ook te begrijpen dat je dekbedovertrekken zoekt met hoge kwaliteit die er ook nog eens mooi uitzien. Dit kun je vinden bij Zippe. Hier worden dekbedovertrekken voor zowel hotel, recreatie en zorg aangeboden.

Kwaliteit is belangrijk

Dekbedden komen in allerlei soorten. Denk aan een verschil in afmeting, kleur, maar ook stof. De een houdt van een fluweel stofje en de ander heeft liever wat van katoen. Dit is dan ook in elk hotel anders. Het is maar net hoe luxe het hotel het zelf wilt maken. In een zorg instelling zul je eerder dekbedovertrekken van katoen zien. Dit betekent natuurlijk niet dat katoen slecht is. Dit ligt namelijk heerlijk zacht en gaat lang mee. De dekbedden behouden vaak hun kwaliteit voor wel vijf jaar. Dit is fijn, aangezien het niet de bedoeling is dat je elk jaar nieuwe dekbedden moet aanschaffen.

Efficiënt te werk gaan

Als hotel is het te begrijpen dat je graag dekbedden wil hebben die gemakkelijk te wassen zijn, maar daarnaast ook gemakkelijk op te maken zijn. Zo kun je voor dekbedden met ritsen kopen. Deze zijn erg gemakkelijk in gebruik en je bent hier dan ook niet lang mee bezig. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wat minder personeel in te zetten. Dit scheelt weer enorm in de kosten. Het is belangrijk dat een hotel je een uitgerust gevoel kan geven. Een goed dekbedovertrek is dan van essentieel belang. Je wilt natuurlijk wel dat je gasten een fijne nachtrust hebben en om deze reden terugkomen.

Mooie patronen

Zoals gezegd hebben dekbedovertrekken diverse soorten kleuren. Wil je een luxe stijl uitstralen, dan ga je waarschijnlijk voor een wit dekbed. Heb je de wens om hierbij nog wat kleur toe te voegen? Dan zou je bijvoorbeeld een mooi kleed kunnen kopen die goed aansluit bij het dekbed. Naast de kleur heb je ook diverse patronen. Denk aan mooie strepen, of een bloemetjespatroon. Hier ligt het natuurlijk helemaal aan de smaak die je hebt als eigenaar. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden en afmetingen. Of dit nou een tweepersoonsbed is of een eenpersoonsbed.