Wat is cross docking?

  0
  57

  Ben je op zoek naar een oplossing van jouw dieselvoertuig? Tussen nu en 2025 gaan er steeds meer steden het verbieden om dieselvoertuigen in de stad te laten rijden. Dat betekent dat veel leveranciers niet meer bij hun klanten kunnen komen met hun bestaande wagenpark. Het komt zeker voor dat niet iedere leverancier in 2025 al zero emissie zal rijden en daarom is er een oplossing nodig voor leveranciers. De oplossing is cross docking transport.

  Cross docking

  Bij cross docking neemt een tussenpartij de verantwoordelijkheid van de leverancier over. Door stadsdistributie te bieden die wel zero emissie rijden in de stad. Je volledige inbound en outbound leveringen worden ontzorgd. Transporteurs en vervoerders kunnen 7 dagen per week, ieder uur van de dag, crossdocken voor leveringen en opslag Den Haag. De Hub ligt 10 minuten van de A4 direct naast de N211. Dit is een gemakkelijke locatie voor leveranciers en beschikt over vier loadingdocks met levellers om snel en veilit te kunnen laden en lossen.

  Cross-docking services

  Na dat je de spullen hebt geleverd wordt de laatste transport geregeld met zero emissie vervoerd en uit gebundeld. Hierdoor wordt jouw transport groen bezorgd en hoef je je niet zorgen te maken over de nieuwe al zero emissie regelgeving. Naast dat het milieuvriendelijk is en aan de nieuwe wet voldoet, bespaart het ook een hoop tijd en wordt het wagenpark beter benut. Hierdoor hoef je niet meer dure vrachtwagens door de stad te laten rijden, vaak zijn dit lastige locaties waar het lastig rijden is met een vrachtwagen.

  Voorraad in opslag

  Naast de vele voordelen van het leveren is cross docking ook erg handig voor het plaatsen van voorraad in opslag. Doordat je voorraad eerst in opslag wordt gezet is er de mogelijkheid om de frequentie van de bevoorrading te verlagen en het tijdstip van leveren zo kunt aanpassen wanneer je het geleverd wilt hebben. De opslag Den Haag geeft hiermee een extra pluspunt voor je voorraad. Daarnaast kan je ook gewoon gebruik maken van het full service opslagruimte. Dit kan al vanaf 1 pallet of een eigen plek vanaf 25m2. Ook zijn er grotere beveiligde opslagruimtes mogelijk. Wil je liever niet vast zitten aan een langetermijncontract? Dan kan je ook terecht voor eenmalige opdrachten. De opslag wordt volledig geklimatiseerd en beveiligd. De opties zijn eindeloos en ook flexibel. Daarnaast helpt u het klimaat dankzij zero emissie en hoef je dus zelf niet door de binnenstad te rijden.