Op zoek naar het juiste sanitair voor in je badkamer?

0
345

Wanneer jij je badkamer gaat renoveren of verbouwen, heb je naast de juiste badkamermeubelen en accessoires ook het juiste sanitair nodig. Er zijn verschillende soorten wastafels verkrijgbaar die geschikt zijn voor in jouw badkamer, bijvoorbeeld vrijhangende wastafels of een waskom. Deze wastafels worden hangend aan de muur bevestigd waardoor je verder geen wastafelblad of badkamermeubel nodig hebt. Zeker wanneer jouw badkamer niet al te groot is, kan het raadzaam zijn om een vrijhangende wastafel in je badkamer te plaatsen. Onder zo’n wastafel kun je dan een wasmand plaatsen, zodat je ook voor het vuile wasgoed voldoende plaats in je badkamer hebt. Daarnaast zijn er nog verschillende andere soorten wastafels die geschikt kunnen zijn voor in jouw badkamer.

Verschillende soorten wastafels

Er zijn verschillende soorten wastafels verkrijgbaar. Naast het plaatsen van een vrijhangende wastafel in je badkamer, kun je ook een waskom in je badkamer plaatsen. Voor zo’n waskom heb je wel een badkamermeubel of wastafelblad nodig. Er zijn verschillende soorten waskommen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een ronde waskom, maar ook uit een rechthoekige, vierkante of ovale waskom. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende soorten kleuren waskommen. Wanneer jij jouw badkamer graag een industriële look wilt geven, kun je mogelijk een zwarte waskom in je badkamer plaatsen. Wanneer jij namelijk over zwarte badkamerkranen beschikt, is het mooier om te kiezen voor een zwarte waskom dan voor een witte. Je wilt immers wel dat jouw badkamer in zijn totaliteit helemaal naar jouw eigen wens is.

Badkamer naar wens

Wanneer jij aan de slag gaat met het renoveren van je huidige badkamer, of aan de slag gaat met het plaatsen van een nieuwe badkamer, zal je dit geheel naar eigen wens doen. Wanneer jij op zoek gaat naar de juiste benodigdheden voor je badkamer zal je zien dat er talloze mogelijkheden zijn. Je kunt er voor kiezen om je badkamer een chique uitstraling te geven. Dit kun je onder andere doen door marmeren of marmerlook tegels in je badkamer te plaatsen. Maar je kunt je badkamer ook een industriële of landelijke uitstraling geven. Daarnaast zijn er ook verschillende sanitair mogelijkheden voor je badkamer. Je kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een zwarte of grijze toiletpot. Tot een aantal jaren geleden waren er vrijwel alleen witte of crèmekleurige toiletpotten verkrijgbaar. Op het moment dat jij je badkamer graag een industriële of een moderne uitstraling wil geven, kan het plaatsen van een zwarte of grijze toiletpot wenselijk zijn. Wanneer je op zoek gaat naar het juiste sanitair voor in je badkamer, zul je zien dat er van alles mogelijk is!