Frisdrank bestellen, online of naar de winkel?

0
196

Er zijn veel plaatsen waar u frisdrank kunt kopen, maar juist omdat er zoveel websites en winkels zijn die drankjes verkopen, is het heel moeilijk om de juiste optie te kiezen. Ken je dit probleem? Dan ben je op de juiste plek! In dit blogartikel gaan we bekijken wat voor keuzes je hebt om snel je favoriete frisdrank te kopen. En wat is nou beter? Online drank bestellen of zelf naar de winkel? 

Productassortiment

Om een goede winkel te vinden waar jij je favoriete drankjes kunt uitkiezen, moeten we een aantal criteria bekijken. Een punt wat natuurlijk heel belangrijk is, is de selectie in het productassortiment. Zo wil je natuurlijk frisdranken, wijnen, biertjes en af en toe cocktail mixers kunnen kopen. Als je op zoek bent naar een online winkel die al deze producten heeft, dan kunnen we Drankerij aanraden. Hier vindt je alle producten en kun je ze gemakkelijk online bestellen.

De juiste merken

Ook is het belangrijk om de juiste merken selectie te hebben als je drank wilt kopen. Als je naar de supermarkt gaat kun je vaak best veel merken vinden voor bier, fris en zo voort. Maar op een website is dit nog veel makkelijker! Aangezien je makkelijk per categorie kunt zoeken, of zelf een zoekwoord kunt intypen, gaat het vaak veel sneller om in een online winkel te zoeken dan in een supermarkt. Denk bijvoorbeeld aan Bundaberg fris, om deze in de supermarkt te vinden moet je vaak wel meerdere keren door de winkel heen lopen, maar in een online winkel vindt je deze door jou gezochte product in te typen. 

Statiegeld flessen retourneren

We hebben gezien dat het selecteren van drankjes online wat makkelijker is, maar wat voor voordelen heeft het online winkelen voor drank nog meer? Een hele fijne service die veel websites tegenwoordig hebben is het ophalen van statiegeld flessen. Zo moet je dus na het drinken van je fris of bier niet meer terug naar de winkel om de flesjes terug te brengen, maar deze worden gewoon opgehaald bij je volgende bestelling. Dit is weer een voordeel van online bestellen dat je niet vindt bij de supermarkt.

Snelheid

Het laatste belangrijke punt wat wij moeten bekijken, is hoe snel het gaat om je drank in huis te hebben. Als je zin hebt in een cider of een kombucha, wil je hier natuurlijk niet meerdere dagen op wachten. Bij dit punt wint dus de supermarkt, aangezien je veel sneller je drank in huis kunt hebben. Vaak als je online iets besteld kan dit wel 1-2 dagen duren, en zo lang wil je natuurlijk niet op je frisdrank wachten.