Dreft vaatwastabletten: de beste voor je vaatwasser?

0
478

Denk je aan een schone vaat, dan denk je aan Dreft. Dit merk is dé marktleider op het gebied van vaatwastabletten, en dat is niet voor niets! In deze blog zetten we 4 redenen op een rij om te kiezen voor Dreft.

1. Dreft zorgt voor het schoonste resultaat

De beste en meest belangrijke reden om vaatwastabletten van Dreft te gebruiken, is omdat je hiermee gegarandeerd het schoonste resultaat bereikt. De middelen hebben een sterk ontvettende werking, waardoor ze echt alle vervuilingen verwijderen. Haal bijvoorbeeld ook aangekoekte etensresten en hardnekkige vetresten weg. Weken of voorspoelen is niet nodig. Door de krachtige formule gaat het verwijderen van vuil moeiteloos.  

Dreft vaatwastabletten zijn daarnaast allemaal gemaakt met een 3-in-1-werking. Dat betekent dat je hiermee drie vliegen in één klap slaat: je reinigt je vaat, maar beschermt tegelijkertijd ook je vaatwasser tegen kalkophopingen én zorgt voor een streeploos resultaat. Door de glanstoevoegingen komt je vaat nóg stralender en glanzender uit de vaatwasser. Hierdoor is dit niet alleen de beste optie voor je vaat, maar ook voor je vaatwasser,

2. Dreft vaatwastabletten zijn gebruiksvriendelijk

Dreft vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbare folie. Je hoeft ze dus niet eerst uit hun plastic verpakking te halen, maar voegt ze zo toe aan de vaatwasser. Overigens hoef je niet bang te zijn dat de vaatwastabletten hierdoor minder goed werken. De folie lost direct op als er contact met het water gemaakt wordt, waardoor de efficiënte formule gelijk zijn werk kan doen. Waar je wél voor zorgt, is dat je je plasticverbruik reduceert. Niet ieder vaatwastablet hoeft namelijk verpakt te worden in een extra plastic hoesje. Dat scheelt weer! 

3. Dreft is duurzaam

Met Dreft verbruik je dus minder plastic. Daarnaast maakt Dreft ook gebruik van recyclebaar verpakkingsmateriaal. De hersluitbare zakken waarin de vaatwastabletten, zijn bijvoorbeeld 100% recyclebaar. Hiermee kies je dus niet alleen voor jezelf en voor je vaat, maar ook voor de aarde. 

4. Dreft afwasmiddelen gaan 2 keer langer mee

Ook als je met de hand afwast, is Dreft de allerbeste optie. Afwasmiddel van Dreft is ultrageconcentreerd, heeft een sterk schuimende werking en gaat tot wel twee keer langer mee dan de afwasmiddelen van andere merken. Dit betekent in de praktijk dat je maar één druppel nodig hebt voor het doen van al je vaat. Hierdoor doe je veel langer met één fles. Zo ben je minder geld kwijt én verbruik je ook minder plastic. Win-win!

In deze blog hebben we 4 redenen op een rij gezet om te kiezen voor Dreft. Met deze vaatwastabletten bereik je het schoonste resultaat, terwijl je ook kiest voor gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Een goede optie voor iedereen dus!